EarthOnWire

Κατασκευή Επαγγελματικής Ιστοσελίδας σύμφωνα με ΕΣΠΑ 2014-2020

Παρεχόμενες Υπηρεσίες Κατασκευής Επαγγελματικής Ιστοσελίδας σύμφωνα με ΕΣΠΑ 2014-2020 :

➨ Κατασκευή Επαγγελματικής Ιστοσελίδας.

Δυναμική Ιστοσελίδα με δυνατότητα 4 μενού και φόρμα επικοινωνίας
Responsive Design (σχεδίαση προσαρμοσμένη για tablets, smart-phones)
Περιβάλλον διαχείρισης εικόνων και κειμένων από το χρήστη, δυνατότητα ανανέωσης υλικού
Διασύνδεση με social media
Ανάπτυξη δυναμικών photo galleries 
Εκπλήρωση προδιαγραφών προσβασιμότητας των ΑΜΕΑ σύμφωνα με τα κριτήρια αξιολόγησης του Επιχειρησιακού προγράμματος "Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία" ΕΣΠΑ 2014-2020

➨ Προώθηση Ιστοσελίδας (SEO)

➨ Φιλοξενία Ιστοσελίδας (Web hosting) 

➨ Κατοχύρωση ονόματος ιστοτόπου (domain name) 

Παρατηρήσεις:  Το πακέτο αφορά τυποποιημένο web site με ελάχιστα επεμβατικές ενέργειες ως προς τον σχεδιασμό του.
Το υλικό προσαρμόζεται σύμφωνα με την φύση της επιχείρησής σας και μας παραδίδεται ηλεκτρονικά.

Δεν περιλαμβάνονται στην προσφορά επιπλέον  υπηρεσίες διαφήμισης, google adds, facebook adds)

 

Επικοινωνήσετε τώρα μαζί μας στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. γνωστοποιώντας μας τα στοιχεία επικοινωνίας σας. 

 

 

 

 

 "Κλειδώστε" την επιτυχία της επιχείρησής σας!

Η EarthOnWire, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσίων που αφορά στην προώθηση των επιχειρήσεων μέσω internet με στόχο την προώθηση της επιχείρησής σας σε αυτούς που έχει αξία για εσάς! Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας - κατασκευή Logo, Στρατηγική Σχεδίαση Παρουσίας στο Διαδύκτιο, Κατασκευή Ιστοσελίδων - eShop, Προώθηση Ιστοσελίδων, SEO, Ψηφιακό Μάρκετινγκ, Imaging (Photography and Videography solutions).  Ανακαλύψτε την earthonwire...

Ο νέος Αλγόριθμος της Google είναι πλέον πραγματικότητα!

Είναι αρκετά "mobile-friendly" το site σας σύμφωνα με τον νέο αλγόριθμο της Google?

Σε εφαρμογή τέθηκε σήμερα ο νέος αλγόριθμος της Google σύμφωνα με τον οποίο επωφελούνται οι mobile-friendly ιστοσελίδες. Η εφαρμογή αυτή αποτελεί μία επαναστατική αναβάθμιση που στόχο έχει την διευκόλυνση των χρηστών mobile στην εμφάνιση των αποτελεσμάτων σε μία αναζήτηση. Στο https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/ υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου της ιστοσελίδας σας ! Εάν το αποτέλεσμα δεν είναι ...

...και δεν θέλετε η ιστοσελίδα σας να υπάρχει "κάπου" απλά στο διαδίκτυο ή να χάσει την θέση που έχει κατακτήσει με τόσο "κόπο", μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και σίγουρα θα επωφεληθείτε της εμπειρίας μας! 

Τριπλασιάστηκε ο αριθμός των οικονομικών επιθέσεων ενάντια σε χρήστες Android!

Παρά το γεγονός ότι η συμβολή των Trojan-Banker στο συνολικό όγκο των οικονομικών επιθέσεων ενάντια σε χρήστες Android είναι σχετικά μικρή, συνεχίζει διαρκώς να αυξάνεται.

Η έρευνα της Kaspersky Lab "Financial Cyberthreats in 2014" αναφέρει ότι ο αριθμός των οικονομικών επιθέσεων με κακόβουλο λογισμικό ενάντια σε χρήστες Android αυξήθηκε κατά 3,25 φορές το 2014. Μετά από μια αρχική μείωση τον Μάρτιο του 2014, οι ερευνητές της Kaspersky Lab παρατήρησαν σημαντική αύξηση στον αριθμό των επιθέσεων μέσω κακόβουλου λογισμικού Trojan-SMS κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Ακολουθούν πληροφορίες που ανακοίνωσε η Kaspersky Lab σχετικά με τα αποτελέσματα της έρευνας "Financial Cyberthreats in 2014":

  • Το 48,15% των επιθέσεων ενάντια σε χρήστες Android, που εμποδίστηκαν από τα προϊόντα της Kaspersky Lab, χρησιμοποιούσε κακόβουλο λογισμικό με στόχο οικονομικά στοιχεία (Trojan-SMS και Trojan-Banker).
  • Ο αριθμός των οικονομικών επιθέσεων ενάντια σε χρήστες Android το 2014 αυξήθηκε κατά 3,25 φορές σε σύγκριση με το 2013 (από 711.993 σε 2.317.194 επιθέσεις), ενώ ο αριθμός των χρηστών που δέχτηκαν επίθεση αυξήθηκε 3,64 φορές (από 212.890 σε 775.887).
  • Το 98,02% του συνόλου των επιθέσεων με τραπεζικό κακόβουλο λογισμικό Android αντιστοιχούσε σε τρεις μόνο «οικογένειες» κακόβουλου λογισμικού.

Το Android είναι ένα από τα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα φορητών συσκευών στον κόσμο. Ως εκ τούτου, προσελκύει ψηφιακούς εγκληματίες που στοχεύουν στις προσωπικές πληροφορίες και τα χρήματα των χρηστών. Μέσα στο 2014, τα προϊόντα της Kaspersky Lab για συσκευές Android απέτρεψαν συνολικά 2.317.194 οικονομικές επιθέσεις εναντίον 775.887 χρηστών παγκοσμίως. Οι περισσότερες από αυτές (2.217.979 επιθέσεις εναντίον 750.327 χρηστών) χρησιμοποιούσαν κακόβουλο λογισμικό Trojan-SMS, ενώ οι υπόλοιπες (99.215 επιθέσεις εναντίον 59.200 χρηστών) χρησιμοποιούσαν Trojan-Banker malware.

Παρά το γεγονός ότι η συμβολή των Trojan-Banker στο συνολικό όγκο των οικονομικών επιθέσεων ενάντια σε χρήστες Android είναι σχετικά μικρή, συνεχίζει διαρκώς να αυξάνεται. Κατά τη διάρκεια του έτους, τα προϊόντα της Kaspersky Lab εντόπισαν 20 διαφορετικά κακόβουλα προγράμματα Trojan-Banker. Ανάμεσά τους υπήρχαν μόνο τρεις βασικοί «πρωταγωνιστές»: τα Faketoken, Svpeng και Marcher. Τα Svpeng και Marcher είναι ικανά να κλέβουν τα στοιχεία σύνδεσης σε ηλεκτρονικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, καθώς και τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας, αντικαθιστώντας τα πεδία ταυτοποίησης mobile τραπεζικών λογαριασμών και app stores σε μια «μολυσμένη» συσκευή. Το Faketoken έχει κατασκευαστεί με στόχο την υποκλοπή κωδικών mTAN, οι οποίοι χρησιμοποιούνται σε πολυπαραγοντικά συστήματα ελέγχου ταυτότητας, προωθώντας τους στους εγκληματίες. Αυτές οι τρεις «οικογένειες» αντιπροσώπευαν το 98,02% του συνόλου των επιθέσεων με Trojan-Banker.

Η επιστροφή των Trojan-SMS

Την άνοιξη του 2014, οι ερευνητές της Kaspersky Lab παρατήρησαν μια σημαντική μείωση του αριθμού των επιθέσεων με κακόβουλο λογισμικό Trojan-SMS. Ένας πιθανός λόγος για τη μείωση αυτή ήταν η εισαγωγή από παρόχους κινητής τηλεφωνίας στη Ρωσία (η κύρια πηγή της απειλής Trojan-SMS) της υπηρεσίας «Πληροφορίες Χρέωσης» (Advice of Charge). Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που ένας πελάτης (ή ένα Trojan-SMS) επιχειρεί να στείλει ένα μήνυμα σε έναν αριθμό ειδικής χρέωσης, ο πάροχος ειδοποιεί τον πελάτη πόσο θα κοστίσει η χρήση της υπηρεσίας και ζητά πρόσθετη επιβεβαίωση από το χρήστη.

Η πτωτική τάση σταμάτησε τον Ιούλιο και ακολούθησε μια σταθερή αύξηση στο υπόλοιπο του έτους. Η αύξηση επιταχύνθηκε το Δεκέμβριο, ο οποίος είναι παραδοσιακά ένας μήνας με ιδιαίτερα αυξημένες online αγορές και διαδικτυακές συναλλαγές, με τους εγκληματίες να βάζουν τα οικονομικά δεδομένα στο στόχαστρο.

«Κατά τη διάρκεια του 2014, η αθροιστική βάση δεδομένων μας με χρήστες Android αυξήθηκε σημαντικά, γεγονός που οδήγησε και σε αύξηση του αριθμού των εντοπισμών κακόβουλου οικονομικού λογισμικού και των χρηστών που έχουν πέσει θύματα. Ωστόσο, ο συνολικός ρυθμός αύξησης των επιθέσεων με οικονομικό malware ήταν ταχύτερος και μεγαλύτερος από ό, τι θα μπορούσε να εξηγηθεί μόνο από την αύξηση του αριθμού των συσκευών Android. Αυτός ο ρυθμός αύξησης οφείλεται κυρίως στα Trojan-SMS. Πιστεύουμε ότι ο κύριος λόγος της επιστροφής των Trojan-SMS είναι η εμφάνιση κακόβουλου λογισμικού που είναι ικανό και για «μόλυνση» και για κλοπή, ακόμη και όταν εφαρμόζεται η υπηρεσία «Πληροφορίες Χρέωσης» στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Για παράδειγμα, ανακαλύψαμε τέτοια λειτουργικότητα στις κακόβουλες τροποποιήσεις των κακόβουλων προγραμμάτων Opfake.a και Fakeinst. Και τα δύο αποτελούν πολύ ενεργούς εκπρόσωπους των Trojan-SMS», δήλωσε ο Roman Unuchek, Senior Malware Analyst της Kaspersky Lab.

Η Kaspersky Lab διαθέτει εμπειρία πολλών ετών, που χαίρει ιδιαίτερου σεβασμού, στην καταπολέμηση ψηφιακών απειλών εναντίον φορητών συσκευών. Η εμπειρία αυτή αποτελεί τη βάση των λύσεων ασφάλειας της Kaspersky Lab. Για παράδειγμα, στην πλατφόρμα Kaspersky Fraud Prevention περιλαμβάνεται ένα Software Developer Kit για mobile λογισμικό, το οποίο επιτρέπει στις τράπεζες να προστατεύουν τους πελάτες τους από την ηλεκτρονική οικονομική απάτη. Αυτό επιτρέπει στις τράπεζες να δημιουργήσουν mobile banking εφαρμογές που θα είναι ανθεκτικές απέναντι στις ψηφιακές απειλές. Οι λύσεις της Kaspersky Lab για οικιακούς χρήστες, όπως το Kaspersky Internet Security – Multi-Device και το Kaspersky Total Security – Multi-Device, περιλαμβάνουν επίσης εφαρμογές ασφάλειας για τις πιο δημοφιλείς φορητές πλατφόρμες.

Το πλήρες κείμενο της έρευνας “Financial cyberthreats in 2014”είναι διαθέσιμο στο Securelist.com.

Πηγή : http://gr.pcmag.com/

x
Subscribe to Our Newsletter
Email *
First Name
Last Name